Bremsereparation hos Skjern Bremser

Hos Skjern Bremser A/S tilbyder vi bremsereparation af høj kvalitet. I over 40 år har vi stået for kvalitet og sikkerhed til den rigtige pris ved reparation af transportmateriel over 3.500 kilo. Hermed ønsker vi at kunne gøre opmærksom på et lille udpluk af, hvad vi kan tilbyde på vores værksted i Skjern. Vi ønsker at drive værksted med kunden i centrum samt tilbyde seriøs rådgivning omkring de reparationer, der skal foretages. Vi ønsker, at stilstandstiden er så minimal som mulig og at du undgår unødige nedbrud, når køretøjet er i drift.

I Skjern-afdelingen foretager vi alle typer reparationer på alle lastvogns-, trailer- og påhængsvognfabrikater, f.eks. bremsereparation. Ingen opgaver er for lille eller for stor til os. Vi har gennem tiden også hjulpet mange kunder i Skelhøje, Christiansfeld og omegn.

Vi er certificeret Bosch service værksted

Vi er certificeret Bosch service værksted og råder dermed over det nyeste testudstyr. Vores personale deltager i alle Bosch kurser for at vi kan være opdaterede på den nyeste teknologi inden for motorstyring, diesel og elektroniksystemer.

Vi er ligeledes certificeret Wabco, Knorr og Haldex service værksted. Dermed råder vi også, og har stor erfaring med, de nyeste elektroniske bremsesystemer og luftaffjedringssystemer på både forvogne og påhængsvogne. Vi fremstiller selv hydraulikslanger og lagerfører et bredt sortiment inden for hydraulikkomponenter, slanger og meget mere.

Albjergs sug- og blæsesystemer

Vi er klar til at servicerer dit sug-/blæsesystem fra Albjergs Maskintec. Vi har altid ombytningssluser, lameller, filterposer, kornslanger og de mest gængse reservedele på lager.

Ecotop automatpresninger

Som servicepartner for Ecotop lagerfører vi sliddele og armstel til alle type presninger – nye som gamle systemer. Vi udfører problemfrie syn i egen hal – dermed sparer du omkostninger for kørsel til og fra syn samt på- og aflæsning af sætte- og påhængsvogne. 

I vores bremseprøvestand kan vi belaste og simulere den tilladte totalvægt – dermed er du sikker på, at dit køretøj, efter bremsereparation hos os, opfylder alle krav til bremsepræstationer.

Træk- og sættevognskoblinger

På vores velassorterede lager fører vi et bredt udvalg af VBG-træk, koblinger og trækdele.

BPW- og SAF-aksler

Som et af landets førende værksteder inden for reparationer, råder vi også er velassorteret reservedelslager samt stor ekspertise inden for alle slags undervognsreparationer samt bremsereparation.

Ring for at høre mere om bremsereparation

Du er altid velkommen til at henvende dig til os, hvis du har spørgsmål til vores værksted, arbejde, lager, salg, priser eller andet.

Du kan kontakte driftsleder Thomas Trankjær på:

Telefon: 24 65 85 11

E-mail: tp@skjern-bremser.dk

​Skjern Bremser A/S

Tlf.: 97 35 03 44

Industrivej 2

6900 Skjern

Klik for rutevejledning

CVR: 10821002

Skelhøje Vognfabrik A/S​

Tlf.: 86 66 15 31

Dollerupvej 15

7470 Viborg

Klik for rutevejledning

Skjern Bremser i Christiansfeld

Tlf.: 74 56 23 83

Industrivej 10

6070 Christiansfeld

Klik for rutevejledning

Vurderet 5/5 stjerner på baggrund af 27 anmeldelser på Facebook