Skelhøje Vognfabrik:

+45 86 66 15 31

Skjern Bremser i Skjern:

+45 97 35 03 44

Skjern Bremser i Christiansfeld:

+45 74 56 23 83

Profil

Velkommen til Skjern Bremser A/S

Skjern Bremser er bremse specialist og meget andet.

Gennem mere end 50 år har virksomheden været en kompetent samarbejdspartner for vognmænd fra store dele af Jylland og Fyn.

Skjern Bremser har kapacitet til såvel de største kunder som vognmanden med en enkelt eller få køretøjer, hvorfor virksomheder med store som små vognparker ofte benytter vor ekspertise til problemfrie bilsyn, service og løbende vedligeholdelse af vognparken. Vi foretager stort set alle typer reparationer på alle lastvogns mærker, påhængsvogne, sættevogne mm.

Medarbejdere med høj faglig viden er garanti for hurtig og sikker reparation, der giver kunden tryghed og besparelser på driften. Skjern-Bremser er på forkant af udviklingen, med hensyn til testudstyr og uddannelse af personale, således at vore kunder hurtigt er kørende igen, uden unødigt lange stilstands-tider.

Bilsyn i egen vognbane. Uvildige synsmedarbejdere fra ekstern synsvirksomhed foretager synet. Dette sikrer hurtig ekspedition, idet køretid og af-/pålæsning af køretøjet spares, da vi råder over den nyeste teknologi inden for bremse-testudstyr.​

Velkommen til Skelhøje Vognfabrik A/S

Skelhøje vognfabrik er en af Danmarks førende vognfabrikker, med mange års erfaring inden for opbygninger af lastvogne og påhængskøretøjer.

Vores speciale er forvognsopbygninger med tippelad og påhængsvogne med 3-vejstip.

Vi tilbyder skrædder syede løsninger i tæt samarbejde mellem dygtige medarbejdere, med stor fælles erfaring inden for faget og den enkelte kunde, hvilket giver garanti for et godt produkt.

Ønsker du at høre mere om hvad vi kan tilbyde, så kan vi kontaktes her.

Kontakt Skjern Bremser​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

fb-f-logo-blue-50Følg os på facebook

​Skelhøje Vognfabrik A/S - Dollerupvej 15, Skelhøje - DK-7470 Karup j - Tlf.: +45 86 66 15 31

Skjern Bremser A/S - Industrivej 2 - DK-6900 Skjern - Tlf.: +45 97 35 03 44

Skjern bremser A/S -Industrivej 10 - DK-6070 Christiansfeld - Tlf.: +45 74 56 23 83

Vurderet 4,5 / 5 på baggrund af 27 anmeldelser på Facebook