Profil

Velkommen til Skjern Bremser A/S

Skjern Bremser er lastvogns værksted for alle fabrikater af lastvogne, sættevogne og påhængsvogne.

Gennem mere end 50 år har virksomheden været en kompetent samarbejdspartner for vognmænd fra store dele af Jylland og Fyn.

Skjern Bremser har kapacitet til såvel de største kunder som vognmanden med en enkelt eller få køretøjer, hvorfor virksomheder med store som små vognparker ofte benytter vor ekspertise til problemfrie bilsyn, service og løbende vedligeholdelse af vognparken. Vi foretager stort set alle typer reparationer på alle lastvogns mærker, påhængsvogne, sættevogne mm.

Medarbejdere med høj faglig viden er garanti for hurtig og sikker reparation, der giver kunden tryghed og besparelser på driften. Skjern-Bremser er på forkant af udviklingen, med hensyn til testudstyr og uddannelse af personale, således at vore kunder hurtigt er kørende igen, uden unødigt lange stilstands-tider.

Bilsyn i egen vognbane. Uvildige synsmedarbejdere fra ekstern synsvirksomhed foretager synet. Dette sikrer hurtig ekspedition, idet køretid og af-/pålæsning af køretøjet spares, da vi råder over den nyeste teknologi inden for bremse-testudstyr.​ Du kan derfor roligt stole på vores syn af lastbil.

​Velkommen til Skelhøje Vognfabrik A/S

​Skelhøje vognfabrik er en af Danmarks førende vognfabrik inden for tip til korn og foderstof, med mange års erfaring inden for opbygninger af lastvogne og påhængskøretøjer.

Vores speciale er kunde specificeret opbygninger, tilpasset den enkelte kundes behov.
​Vi tilbyder skrædder syede løsninger i tæt samarbejde mellem dygtige medarbejdere, med stor fælles erfaring inden for faget og den enkelte kunde, hvilket giver garanti for et godt produkt.

Udover tiplad og tip påhængsvogne bygger vi også, kran opbygninger, ballast kærre, fastlads opbygninger og fastlads påhængsvogne til palle kørsel, træ transporter, special sættevogne med tridec styring og meget meget mere​.

Ønsker du at høre mere om hvad vi kan tilbyde, så kan vi kontaktes her.

​Skjern Bremser A/S

Tlf.: 97 35 03 44

Industrivej 2

6900 Skjern

Klik for rutevejledning

CVR: 10821002

Skelhøje Vognfabrik A/S​

Tlf.: 86 66 15 31

Dollerupvej 15

7470 Viborg

Klik for rutevejledning

Skjern Bremser i Christiansfeld

Tlf.: 74 56 23 83

Industrivej 10

6070 Christiansfeld

Klik for rutevejledning

Vurderet 5/5 stjerner på baggrund af 27 anmeldelser på Facebook