Kranopbygning til lastbiler efter individuelle ønsker

Vi arbejder efter en høj håndværksmæssig standard

Skal du have en kranopbygning på din lastbil? Så kan os klare opgaven. Hos Skelhøje Vognfabrik har vi specialiseret os i opbygning af lastbiler og påhængsvogne, herunder opbygning af kraner efter individuelle ønsker.

Vi hører til blandt Danmarks førende vognfabrikker, og vi servicerer vognmænd og andre lastvognsejere i bl.a. Skelhøje, Skjern og Christiansfeld samt mange andre steder. Alle vores opgaver udføres i en høj håndværksmæssig standard.

Få en skræddersyet og driftssikker kran til din lastbil

Vi laver alle former for kranopbygninger på lastbiler, og vi udfører også service, reparation og renovering. Arbejdet udføres af vores erfarne medarbejdere, som er kendetegnet ved deres høje faglige viden.

Vi er eksperter i at lave kundespecificerede opbygninger, som bliver skræddersyet i et tæt samarbejde mellem vores medarbejdere og den enkelte kunde. Dermed får du en kranopbygning, som passer præcis til dine behov.

Vi har en løbende produktudvikling af hele produktpaletten. Derfor kan du være sikker på et godt og driftssikkert produkt. Samtidig kan du være sikker på en hurtig og effektiv reparation, hvis kranen går i stykker.

Kontakt os for at få et tilbud på en kranopbygning

Vi sikrer, at du får en kran til din lastbil, som passer præcis til dine ønsker og behov. Kontakt os gerne for at høre nærmere, men også for at få en snak om dine forventninger. Derefter kan vi beregne et uforpligtende tilbud på en kranopbygning, der bliver skræddersyet præcis til din virksomhed og dine arbejdsopgaver.

​Skjern Bremser A/S

Tlf.: 97 35 03 44

Industrivej 2

6900 Skjern

Klik for rutevejledning

CVR: 10821002

Skelhøje Vognfabrik A/S​

Tlf.: 86 66 15 31

Dollerupvej 15

7470 Viborg

Klik for rutevejledning

Skjern Bremser i Christiansfeld

Tlf.: 74 56 23 83

Industrivej 10

6070 Christiansfeld

Klik for rutevejledning

Vurderet 5/5 stjerner på baggrund af 27 anmeldelser på Facebook