Skelhøje Vognfabrik:

+45 86 66 15 31

Skjern Bremser i Skjern:

+45 97 35 03 44

Skjern Bremser i Christiansfeld:

+45 74 56 23 83

Christiansfeld Afd.

Skjern Bremser A/S i Christiansfeld er meget som bremsereparationer.

I over 40 år har Skjern Bremser A/S stået for kvalitet og sikkerhed til den rigtige pris ved af reparationer af transport materiel over 3500 kilo. Hermed ønsker vi at kunne gøre opmærksom på et lille udpluk af hvad vi kan til byde på vores værksted i Skjern, vi ønsker at drive værksted med kunden i centrum, seriøs rådgivning omkring de reparationer der skal foretages på Deres vogntog, således stilstands tiden er så minimal som mulig og De undgår unødig nedbrud når køretøjet er i drift.

I Christiansfeld afdelingen foretager vi alle typer reparationer på alle lastvogns fabrikater, trailer og påhængsvogns fabrikater.Ingen opgave er for lille og ingen opgave er for stor.

Vi er i Christiansfeld certificeret Wabco, Knorr og Haldex service værksted, dermed råder vi over og har stor erfaring med de nyeste elektroniske bremsesystemer og luftaffjedrings systemer på både forvogne og påhængsvogne.

I Christiansfeld fremstiller vi selv hydraulikslanger og lagerfører et bredt sortiment inden for hydraulik komponenter, slanger mm.

Albjergs Sug/ blæse systemer

Vi er klar til at servicere dit sug/ blæse system fra Albjergs maskintec, vi har altid ombytnings sluser, lameller, filterposer, kornslanger og de mest gængse reservedele på lager.

ECOTOP Automat presninger

Som service partner for ECO TOP lagerføre vi sliddele og arm stel til alle typer til presninger, nye som gamle systemer.

Vi udfører problemfrie syn i egen hal, dermed spare du omkostninger til kørsel til og fra syn, samt på og af læsning af sætte og påhængsvogne, da vi i vores bremseprøvestand kan belaste og simulere tilladt totalvægt, dermed er du sikker på at dit køretøj efter et besøg ved Skjern Bremser A/S opfylder alle krav til bremse præstationer.

Træk og sættevogns koblinger

På vores velassorterede lager føre vi et bredt udvalg af VBG træk, koblinger og træk dele.

BPW og SAF Aksler

Som et af landets førende værksted inden for reparationer, råder vi over velassorteret reservedels lager samt stor ekspertise inden for al undervogns reparationer.

Opbygninger og renovering

i Christiansfeld har vi stor erfaring med opbygning af wire og kroghejs, special kærre, i det hele taget special opbygninger der kræver lidt ud over det sædvanlige.

Ligeledes foretager vi ofte omfattende renoverings projekter, ombygninger for at optimere til dagens totalvægts krav samt udførsel af skade reparationer.

Henvendelse vedr. værksteds arbejde i Christiansfeld

Værkfører Hans Rasmussen

Direkte tlf.: +45 4045 2383

E-mail: hr@skjern-bremser.dk

Lager og indkøb

Lagerchef Jørn Thymann

Direkte tlf.: +45 5124 4704

E-mail: jt@skjern-bremser.dk

Underneden kan du se et udpluk af vore samarbejdspartner.​​​

fb-f-logo-blue-50Følg os på facebook

​Skelhøje Vognfabrik A/S - Dollerupvej 15, Skelhøje - DK-7470 Karup j - Tlf.: +45 86 66 15 31

Skjern Bremser A/S - Industrivej 2 - DK-6900 Skjern - Tlf.: +45 97 35 03 44

Skjern bremser A/S -Industrivej 10 - DK-6070 Christiansfeld - Tlf.: +45 74 56 23 83

Vurderet 4,5 / 5 på baggrund af 27 anmeldelser på Facebook