Syn af lastbil – vi gør din lastvogn klar til syn

Vores faglige viden holder dine køretøjer kørende

Er det blevet tid til syn af lastbil? Så lad os gøre din lastvogn klar til syn. Hos Skjern Bremser er vi eksperter i service og reparation af lastbiler, og vi har også stor erfaring med synsklargøring. Vi servicerer lastvognsejere fra bl.a. Skjern, Skelhøje, Christiansfeld og omegn.

Vi har over 50 års erfaring med at hjælpe vognmænd og andre lastbilejere med at holde deres vogne kørende. Vores medarbejdere har en høj faglig viden, og det er din garanti for et hurtigt og gnidningsfrit syn.

Vi gør din lastvogn klar til syn hurtigt og problemfrit

Vi hjælper vognmænd og andre virksomheder med at gøre deres biler klar til syn. Det kan være virksomheder med store vognparker, men det kan også være en vognmand med en enkelt lastbil. Alle vores kunder er vigtige.

Vi har det nyeste diagnoseudstyr. Samtidig er vi altid på forkant af udviklingen inden for testudstyr og uddannelse af personale. Det giver os en solid kapacitet til at sikre problemfrie bilsyn, men også til at sikre, at kundernes lastbiler hurtigst muligt bliver kørende igen.

Vi er altid bevidste om, at forudsætningen for at drive en profitabel transportvirksomhed eller transportafdeling er, at alle køretøjer er effektive, driftssikre og økonomiske i drift. Derfor kan du trygt lade os varetage dit næste syn af lastbil.

Kontakt os for at få et tilbud på syn af lastbil

Du er velkommen til at høre mere om, hvordan vi hurtigt og effektivt kan hjælpe med klargøring til syn af lastbil. Vi fortæller også gerne mere om, hvordan vi kan hjælpe med serviceeftersyn og reparation. Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på at gøre din lastvogn klar til syn.

​Skjern Bremser A/S

Tlf.: 97 35 03 44

Industrivej 2

6900 Skjern

Klik for rutevejledning

CVR: 10821002

Skelhøje Vognfabrik A/S​

Tlf.: 86 66 15 31

Dollerupvej 15

7470 Viborg

Klik for rutevejledning

Skjern Bremser i Christiansfeld

Tlf.: 74 56 23 83

Industrivej 10

6070 Christiansfeld

Klik for rutevejledning

Vurderet 5/5 stjerner på baggrund af 27 anmeldelser på Facebook