Lastbil-reparation – vi reparerer alle fabrikater

Få større tryghed og besparelser på driften

Leder du efter et værksted, som har ekspertise med enhver form for lastbil-reparation? Så kan vi hjælpe dig. Hos Skjern Bremser er vi eksperter i lastvogne, og vi reparerer alle fabrikater. Vores kunder er fra bl.a. Skjern, Skelhøje og Christiansfeld samt mange andre steder.

Vi har hjulpet vognmænd og andre lastbilejere i mere end 50 år, hvor vi har holdt deres lastvogne, påhængsvogne og sættevogne kørende. ​Vores medarbejderes høje faglig viden er din garanti for en hurtig og sikker reparation, men også for tryghed og besparelser på driften.

Vi sikrer en driftssikker og økonomisk vognpark

Forudsætningen for at drive en solid transportvirksomhed eller transportafdeling er, at ens lastbiler er effektive, driftssikre og økonomiske i drift. Derfor skal lastbilerne serviceres og vedligeholdes jævnligt. Samtidig bør de fleste defekter, fejl og skader udbedres snarest muligt.

Vi har det nyeste diagnoseudstyr, og vi er altid på forkant af udviklingen med hensyn til testudstyr og uddannelse af personale. Dermed kan vi sikre, at vores kunder hurtigst muligt bliver kørende igen, uanset om der er tale om et serviceeftersyn eller en lastbil-reparation.

Bestil tid til lastbil-reparation med det samme

Kontakt os gerne, hvis du vil høre mere om vores lastvognsværksted. Vi fortæller gerne mere om, hvordan vi kan holde din lastvogn eller dine lastvogne kørende så problemfrit som muligt. Du kan også bestille tid til en lastbil-reparation med det samme. Vi giver gerne et overslag eller et uforpligtende tilbud, når vi ved mere.

​Skjern Bremser A/S

Tlf.: 97 35 03 44

Industrivej 2

6900 Skjern

Klik for rutevejledning

CVR: 10821002

Skelhøje Vognfabrik A/S​

Tlf.: 86 66 15 31

Dollerupvej 15

7470 Viborg

Klik for rutevejledning

Skjern Bremser i Christiansfeld

Tlf.: 74 56 23 83

Industrivej 10

6070 Christiansfeld

Klik for rutevejledning

Vurderet 5/5 stjerner på baggrund af 27 anmeldelser på Facebook