​Skjern Afd.

Skjern Bremser A/S i Skjern er meget som bremsereparationer.

I over 40 år har Skjern Bremser A/S stået for kvalitet og sikkerhed til den rigtige pris ved af reparationer af transport materiel over 3500 kilo. Hermed ønsker vi at kunne gøre opmærksom på et lille udpluk af hvad vi kan til byde på vores værksted i Skjern, vi ønsker at drive værksted med kunden i centrum, seriøs rådgivning omkring de reparationer der skal foretages på Deres vogntog, således stilstands tiden er så minimal som mulig og De undgår unødig nedbrud når køretøjet er i drift.

I Skjern afdelingen foretager vi alle typer reparationer på alle lastvogns fabrikater, trailer og påhængsvogns fabrikater. Ingen opgave er for lille og ingen opgave er for stor.

Vi er certificeret Bosch Service værksted og råder dermed over det nyeste testudstyr samt vor personale deltager i alle Bosch kursuser for at vi kan være opdateret på den nyeste teknologi inden for motorstyring, diesel og elektronik systemer.

Vi er i Skjern ligeledes certificeret Wabco, Knorr og Haldex service værksted, dermed råder vi over og har stor erfaring med de nyeste elektroniske bremsesystemer og luftaffjedrings systemer på både forvogne og påhængsvogne. I Skjern fremstiller vi selv hydraulikslanger og lagerfører et bredt sortiment inden for hydraulik komponenter, slanger mm.

Albjergs Sug/ blæse systemer

Vi er klar til at servicere dit sug/ blæse system fra Albjergs maskintec, vi har altid ombytnings sluser, lameller, filterposer, kornslanger og de mest gængse reservedele på lager.

ECOTOP Automat presninger

Som service partner for ECO TOP lagerføre vi sliddele og arm stel til alle typer til presninger, nye som gamle systemer.

Vi udfører problemfrie syn i egen hal, dermed spare du omkostninger til kørsel til og fra syn, samt på og af læsning af sætte og påhængsvogne, da vi i vores bremseprøvestand kan belaste og simulere tilladt totalvægt, dermed er du sikker på at dit køretøj efter et besøg ved Skjern Bremser A/S opfylder alle krav til bremse præstationer.

Træk og sættevogns koblinger

På vores velassorterede lager føre vi et bredt udvalg af VBG træk, koblinger og træk dele.

BPW og SAF Aksler

Som et af landets førende værksted inden for reparationer, råder vi over velassorteret reservedels lager samt stor ekspertise inden for al undervogns reparationer.

Henvendelse vedr. værksteds arbejde lager salg mm. i Skjern afdelingen

Driftsleder Thomas Trankjær

Direkte tlf.: 24 65 85 11

E-mail: tp@skjern-bremser.dk

Underneden kan du se et udpluk af vore samarbejdspartner.​

​Skjern Bremser A/S

​Tlf.: 97 35 03 44

Industrivej 2

6900 Skjern

Klik for rutevejledning

CVR: 10821002

Skelhøje Vognfabrik A/S​

​Tlf.: 86 66 15 31

Dollerupvej 15

7470 Viborg

Klik for rutevejledning

Skjern Bremser i Christiansfeld

​Tlf.: 74 56 23 83

Industrivej 10

6070 Christiansfeld

Klik for rutevejledning

Vurderet 5/5 stjerner på baggrund af 27 anmeldelser på Facebook